->
Хитрий_Вуйко [252](25.08.13/22:01)
Я здесь, я пришел к тебе Пришел вопреки судьбе С небес льется лунный свет Я - зверь, мне покоя нет Крадусь в темноте как тень В душе, проклиная день Когда я всего лишь призрак в серой толпе Ты помнишь? Давным-давно Я жил как во сне легко Но раненный кем- то волк Внозил мне клыки в плечо... И я стал таким как он Невидимым ясным днем Убийца и злой хозяин в мире ночном Припев: Ты - невинный ангел Ангел поднебесья В этой жизни странной Ты не моя За тобой тень зверя Вы повсюду вместе А теперь поверь ...
[Дальше]
->
Морской~бриз [224](1.09.13/19:29)
Среди обид,среди обид ты думаешь порой,что ты забыт,совсем забыт и всем вокруг чужой.Не позабудь,не позабудь,что вспыхнет свет во мгле,кому-нибудь,кому-нибудь ты нужен на земле.Ты вспомни всё,ты вспомни всё,печаль разлук и встреч.Тепло своё,тепло своё в душе сумей сберечь.Твоя звезда,твоя звезда мерцает впереди и ты всегда,и ты всегда надейся,верь и жди.
->
maDama [5544](2.09.13/23:24)
Буквы разные писать Тонким пёрышком в тетрадь Учат в школе, учат в школе, Учат в школе. Вычитать и умножать, Малышей не обижать Учат в школе, учат в школе, Учат в школе. Вычитать и умножать, Малышей не обижать Учат в школе, учат в школе, Учат в школе. К четырём прибавить два, По слогам читать слова Учат в школе, учат в школе, Учат в школе. Книжки добрые любить И воспитанными быть Учат в школе, учат в школе, Учат в школе. Книжки добрые любить И воспитанными быть Учат в школе, учат в школе, Учат ...
[Дальше]
->
Хитрий_Вуйко [252](23.09.13/10:27)
Вона танцює на могилах, Під музику нічної тиші, Коли осінній теплий вітер Високу папороть колише. Вона кружляє серед листя, Понад землею, вище й вище, Коли над світом сонце сяде, І ніч накриє кладовище Не пам`ятає, хто і звідки, Не відчуває, чи жива. Дарує ласку її тілу Холодна росяна трава. Вона танцює, щоб забути. Вона прийшла, щоби піти. Вона не хоче більше бути Рабом земної суєти. Останній крок. Останнє коло. Безсило впаде на плиту. І ніч на очі їй накине Прозору і легку фату. І білі ангели ...
[Дальше]
->
Хитрий_Вуйко [252](23.09.13/10:28)
В сяйві темряви дорога З вічності в нікуди, Не приймала їх земля, Проклинали люди Загубилися дві краплі В солоному морі, Заблудилися у небі Чисті душі зорі Серце кригою дзвенить, Скамяніло горе, Їхні очі синє небо, Чистота прозора Серце, втомлене війною, Битися не хоче, На обличчях молодих Постарілі очі Заспівала чорна ліра Голосом старечим, Слово чистої сторінки - Пусткапорожнеча Коли доля на долоні Свої знаки стерла, Чисті душі на вогні Спалюють померлих. Де не осквернить ніхто Непрошеним ...
[Дальше]
->
Хитрий_Вуйко [252](23.09.13/10:28)
Танець на крилах Коло прощальне Погляд останній униз Пам`ять про землю Навіки покинуту Впаде дощем із сліз Попелом сірим Розсипало небо Холодні колючі зірки Падали, падали В ніч листопадову Сірі осінні птахи Тихо кричали Зажуреним голосом Розірваної струни Колами, колами, Крилами кволими В небо злітали вони Ніч заховала Від ока чужого Тихий безшумний політ Лиш візерунком На небі залишиться Птаха невидимий слід В світлі примарному В небі безхмарному Крила світилися в них Бачили двоє Востаннє ...
[Дальше]
->
Хитрий_Вуйко [252](23.09.13/10:30)
Чорна рілля ізорана, гей, гей, Чорна рілля ізорана, Ще й трупами засіяна, гей, гей. Білим тілом зволочена, гей, гей, Білим тілом зволочена, Ще й кровію сполочена, гей, гей. Летить ворон з чужих країв, гей, гей. Ой летить ворон з чужих країв, З трупа очі вибирає, гей, гей. А нікому задзвонити, гей, гей. А нікому задзвонити, Ще й свічечку запалити, гей, гей.
->
Хитрий_Вуйко [252](23.09.13/10:41)
Одного туманого ранку, Коли сонце сходить так поволі, Після битви під Крутами Вмирав її молодший син, Мужньо, як воїн. Крізь сльози вона Й сьогодні чує його голос... Ма, якщо б прожити знов життя, Якщо б мій шлях не мав кінця, Якщо б вогонь не гас в серцях, То я, то я б усе віддав лише, Щоб обійняти знов тебе. Остання посмішка полинула Та застигла на його обличчі, Життя промайнуло в Одну мить перед очима. Немов у дитинстві його Торкнулися руки матері, І у свої остані хвилини Він почув її плач ...
[Дальше]