->
Хохол [Del](18.07.11/21:07)
Граємо зі знайомою в переклад(ukr-rus- ukr). Загадую їй слово "опір". Бачу, що відповіді не знає. Починаю підказувати:" Ну что девушка делает, когда незнакомый парень с нее в парке одежду срывает?" Відповідь мене вбила - "Помогает!"
->
Хохол [Del](18.07.11/21:08)
Читаю напис на пачці чаю: "Чайне листя зібрано в Індії, на Цейлоні та в Китаї. Упаковано в Україні. Насолоджуйтеся смаком справжнього англійського чаю!".
->
Хохол [Del](18.07.11/21:16)
Познайомився в соціальній мережі з дівчиною. На другий день після знайомства і активної переписки вона мене запитує: - Як в тебе день сьогодні пройшов? А я їй відповідаю: - Змучений. Багато срав. І тільки після того, як повідомлення було відправлено, я помітив, що пропустив одну букву в слові, що зовсім поміняло зміст написаного
->
Хохол [Del](18.07.11/21:22)
Чомусь біла нитка, якою з`єднані нові шкарпетки, завжди виявляється міцнішою за нитки, з яких зроблені самі шкарпетки.
->
Хохол [Del](18.07.11/21:24)
Батько торгує агрохімією - гербіциди, селітри та інше. Підходить мужичок, питає: -Що у вас є таке, щоби все спалило? -Ну на таке є Раундап (гербіцид, який знищує будь- які рослини). А вам на яку площу? -Да десь гектар, зараз уточню. Бере мобілку: -Петре, здоров. Я тобі тута тріло від жука купую, скілько маєш картоплі? 20 соток? Добре, давай. Ми з батьою в шокові, дивимось на клієнта широкими очима, а він: -А шо? То сусід, він мені, падла, машину вгробив
->
Хохол [Del](18.07.11/21:26)
Що ти робиш? -Вірші пишу. І як, виходить? -Та на половину. А це як? -Писати виходить, а вірші ні)
->
Ати [26325](24.07.11/2:59)
Сбeгaй в мaгaзин вoзьми пaру бутылoк вoдки. Пaру это скoлькo? Пaру это пять

->
Venom [68](26.07.11/19:08)
Приходит мальчик в магазин и говорит продавцу:<<дайте мне пожалуйста 200г картошки и 4кг конфет>>