->
Творю_Добро [Del](15.08.12/10:33)
Там де хрестами Випекли груди Там нас більше немає А інших не буде В пісні забутих Місяцем звірів В ній нас більше не буде Я в інші не вірю Не треба не треба Нам нічого чекати Кричали вітер небо і мати Не варто не варто Нас безнадія не псує До того ж кожному мрія пасує Чуєш? Ось де любили Кашу берези А нас мало не вбили За те що тверезі Ми огортаєм В напис планету Мене і тільки мене Прошу вважати поетом Не треба не треба Нам нічого втрачати Літати просто неба І спати Не варто не варто Нас безнад ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](15.08.12/10:42)
Сталь об сталь - розкришило пітьму, Розігріли слова, і до бою. Звук об звук - без відлуння навкруг, Ти сам вибрав цей круг Бог з тобою! Бий, коли вистачить сил відбиватись! Бий, а не можеш втікай! Танок під ритм, а його відбивати Будеш сам, будеш сам, тільки сам!То все не для нас! Білий світ і нікого навколо, В профіль і анфас, Жар і лід, і збісився ефес, Все під три чорти, Глянь, тебе як ніхто хороводить, Вічний дуелянт, ти програєш собі!Крок, ще крок, за стіною стіна, За вікном, як завжди, порожнеча ...
[Дальше]
->
BlackRose [8868](15.08.12/12:53)
Ты всё время куда-то летишь я не успеваю. Самолеты меняешь в пути, а я только трамваи. Ты на всех языках, ты в сетях всех мобильных компаний. Ты давно в облаках и тебя не догнать мне ногами.
->
BlackRose [8868](15.08.12/13:37)
Нет у нас больше смысла, я прошу, сожги все письма. Давай сотрем все, что было у нас с тобой окунувшись в бой. Не кричи, молю я душу. Слышишь, ей это не нужно. Она сильна, проста, нежна, но моя любовь ей больше неважна.
->
BlackRose [8868](15.08.12/13:49)
Ответы те же на твои те же самые вопросы. Но ты так нежен,что я сказала бы "Да" уже наверно. Ты неизбежен, твои объятья как стальные тросы. Ты надвигался как тьма и тучи проплывали низко. И твои губы от меня так близко....
->
Творю_Добро [Del](16.08.12/12:01)
Що в неділю п`ю, п`ю, В понеділок сплю, сплю, А в вівторок снопів сорок Пшениченьки жну, жну. В середу косила, В четвер молотила, В п`ятницю сіяла, А в суботу збирала. Я в неділю продала, З хлопцями пропила, Слава тобі, господи, Що до діла довела. І до діла не я, До роботи не я, З хлопцями погулять - Та й охота моя. Прала льон,прала льон, Прала конопельки Якби така до роботи, Як на витребеньки І до діла не я, Й до роботи не я, З хлопцями погулять - Та й охота моя.
->
Ronika [42113](16.08.12/14:08)
Мы в траншеях рыли ямки, Мы скучали по снарядам На границе бродят янки, И не знают что мы рядом. А в небе улыбнулись звёзды Ночью ты всегда играешь - Мы пришьем друг другу крылья И я летаю и ты летаешь Сон длиною в паранойю, Я вижу сон длиною в паранойю Сон длиною в паранойю, Я вижу сон длиною в паранойю Мы меняли буквы в слове, Изучали камасутру, Объедались любовью На границе рано утром. А в небе улыбнулись тучки Разглядели-расстреляли Ах, если бы из шелка нитки, То может бы и не достали б Сон ...
[Дальше]
->
Ronika [42113](17.08.12/0:33)
Эх вдоль по Питерской по Тверской-Ямской да ох По Тверской-Ямской с колокольчиком ох Едет миленький сам на троечке ох да Едет батюшка во поддевочке Во пиру я была во беседушке Ох да я пила молода сладку водочку Сладку водочку все наливочку ох да Я пила молода из полуведра народ где что Не лед трещит да не комар пищит Это кум до кумы судака тащит Эх ох эх ой кумушка да ты голубушка Свари кума судака чтобы юшка была Эх ох эх ой юшечка да и петрушечка Поцелуй ты меня кума душечка Не лед трещит да не ...
[Дальше]