->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:42)
Білою травою дівчина стелиться Свої коси по воді розпустила Очі, наче зорі за хурделицею, Жде, уста туманами закрила Жде, коли розтане крига чорная Жде, коли повернеться весна І дурман-травою зачарована Так свої пісні співає вона А її пісні в небі розчиняються І зникають зорі назавжди І птахи додому повертаються І шляху назад не можуть знайти... Грудочку землі візьме пальцями зраненими По кутах каміння розкладе Сльозоньки проллє над деревами спаленими На холодну землю обличчям впаде... Над нею кружляють ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:44)
Їхні очі блукали під хмарами Нечутлива земля забувала їх Їх слова вже не стануть тлумачити Шепотіти забутими мовами Гасли вогнями крики у полумї Закатовані, ордами спалені Одинокими квітами мороку Проростали в сяйві з попелу Їх думки карбувались у камені Шлях життя обертався миттю Їх ряди невинних і зраджених Відлітали до неба розмитого Приспів: Їхні очі в хмарах, їхні душі з попелу Променисті зорі відлітали соколом Прошивали хмари поглядом враженим Відчували зорі дотиком спаленим Залишали туману ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:45)
Морок панує Сонце не світить В пітьмі заблукали Даждьбогові діти Люди прокляли, Щоб довго блукали Світом жорстоким, Світом лукавим Чужою землею З пустою душею Щоб зірку у небі Свою не шукали... І серед темряви Знову і знову Їх кличуть до себе На тиху розмову Озера і ріки Кригою скуті Там знов оживають Легенди забуті І в шелесті трав, І в гомоні лісу, І в сяйві зірок, І в горах імлистих, Вони віднайдуть Вкрадену віру І вдарять із неба Перунові стріли Й Стрибогові вітри Знов заспівають Купальської ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:52)
Очі відьми мов зорі, очі відьми мов зорі, Її чорні очі, ніби роси прозорі. Наче морок безодні, наче морок безодні, Як той лід холодні, її очі бездонні. Уночі осінній віє вітер, На болоті сич старий кричить. А вранці на покоси вибігає боса Та розпускає коси, росой змиває сльози з очей. Очі відьми мов зорі, очі відьми мов зорі, Її гіркі сльози, ніби роси прозорі. Серед хащі могила, серед хащі могила, Там згубили люди, кого відьма любила. Уночі осінній виє вітер, На болоті сич старий кричить. А вранц ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:59)
Текст песни Вий - Серед Тіней Я йду серед тіней всіма забутих, Тіней тих кораблів, що потонули, Капітани давніх часів на честь усіх королів, Знов ведуть свої кораблі у пошук райських країв - з ім`ям Бога ( ) Я розкинув крила та зірвавсь у прірву, У похмуру осінь, крізь холодну зливу, А знесилі крила не підняли тіла, Та не сталось диво -знову впав у прірву. Я йду серед тіней, мов сомнамбула. Війська вбитих солдат, всіма забутих. Мірний рух знівечених тіл, погляд мертвих очей, Брудне пір`я зламаних ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/22:07)
Невидимим крилом Ти сонце ховаєш, Наводиш імлу; Найгучнішою тишею безжально вбиваєш, Кличеш самотність злу... Хмари враз розганя Твоя посмішка, Мов кислота Твої сльози мені руки обпіка! Безкрилий ангел Кида мене в безодню; Безкрилий ангел, Очі Твої такі холодні!... Ти, мов отрута, у вени пірнаєш, Швидше думки у мозок Ти проникаєш, Яскравіше сонця засліплюєш очі, Ти глибше сну поринаєш у ночі!... Безкрилий ангел Кида мене в безодню; Безкрилий ангел, Очі Твої такі холодні!... Введе в оману Твій ніжний ...
[Дальше]
->
Ronika [42113](4.09.12/22:20)
Золотистым звоном наше прошлое Покатилось вдаль от школьных стен, И рассвет уже встречая взрослыми, По-другому ждали перемен. А мы любили, а мы могли Свою любовь найти на краешке земли, Какие песни, такие мы, Ведь мы поём, когда нам хочется любить. Почему-то этот день запомнится, Зачерпнёт тетрадных клеток плен, Все вопросы станут несерьёзными И на всё готов один ответ. А мы любили, а мы могли Свою любовь найти на краешке земли, Какие песни, такие мы, Ведь мы поём, когда нам хочется ...
[Дальше]
->
Доброзлюка [12858](4.09.12/22:22)
С рассветом ты будешь где-то На краю вселенной, это вендетта. Всем тем, кто лез в твое лето, Нет нервных клеток. Становлюсь чистым светом.
[15558.jpeg S:7.605Kb D:17]