Форумы | Музыкальный | Музыка
караоке № 2
«-
->Ronika [42113]
(25.10.12/23:58)
Гоп-стоп, У нас пощады не проси, Гоп-стоп, И на луну не голоси, А лучше вспомни ту малину, Васькину картину, Где он нас с тобой прикинул, Точно на витрину. В общем, не тяни резину, Я прощаю все. Кончай ее, Сэмен.
->Доброзлюка [12858]
(9.11.12/18:17)
Разом з Тобою,я буду з Тобою..моє кохання,моє зізнання..перед Тобою,тільки Тобою)Ти в моєм серці,серці моєму..Ти моя розкіш ,розкіш для мене..шлях мій до Тебе,до Тебе на небо..---Турботи свої я Тобі віддаю,моє бажання_до Тебе лечу..вітер підняв мене-я це хочу..крила мої ,вони не втомились,мої подолання крізь мари край неба)моє почуття-це тільки для Тебе)
->Ronika [42113]
(18.11.12/21:05)
В конце туннеля яркий свет слепой звезды, Подошвы на сухой листве оставят следы, Еще под кожей бъётся пульс и надо жить, Я больше може не вернусь, а может... я с тобой останусь. Останусь пеплом на губах, Останусь пламенем в глазах, В твоих руках дыханьем ветра... Останусь снегом на щеке, Останусь светом в далеке, Я для тебя останусь - светом. В конце туннеля яркий свет и я иду, Иду по выженной траве, по тонкому льду. Неплачь, я боли не боюсь, ее там нет. Я больше може не вернусь, а может... я ...[Дальше]
->Доброзлюка [12858]
(25.11.12/0:12)
Він ціле життя посміхався Широко до всіх на круги, Позичав їм останні гроші, А сам не просив в займи, А вони садили дерева зла На бідній його голові І з часом горбилася спина Під вагою дрімучих садів.
->Доброзлюка [12858]
(25.11.12/0:13)
Ти у цьому світі - випадковий чувак, Ти втікай, добряк, заховайся, добряк! Заржавілим людям не поможеш ніяк, Зрозумій, добряк: пізно вже - ніяк!
->Доброзлюка [12858]
(25.11.12/0:13)
В його домі не було дверей І заходили всі, хто хотів, Пригощав він усім чим мав, Відмовляти він не вмів, А вони підливали дерева зла З корінням в його голові І ще більше горбилася спина, Шукаючи відповіді.
->Доброзлюка [12858]
(25.11.12/0:14)
Він дивився очима дитини, Як гасне навколо цей світ, Він хотів шоби це зупинилось, Та крім нього ніхто не хотів..
->Доброзлюка [12858]
(15.12.12/21:39)
Возьми с собой победу над разочарованьем. Пусть это будет тайной - но это будет с нами. Пусть до конца не выпить бездонные мечтанья - Я положу на это до степени до крайней /// Слова песни Останься OST СОБР
Страниц: 46
<< 1 .. 8 9 .. 16 17 .. 22 23 24 .. 30 31 .. 37 38 .. 46 >>

Перейти к

странице

Всего постов: 366
Форумы | Музыкальный | Музыка

Правила
Админам Сайтов
<< Главная Чата <<
На форуме: (0)
ВКонтакте Одноклассники Мой мир Google + Twitter Мой Круг Facebook
[ 0.1129 | Cжатие: 66.5% ]