->
вище_неба [252](13.06.13/10:05)
Небо - таке ж порожнє як і я, Небо... усі мої думки у Небі, сірі хмари, але дощ не піде... Тебе! Я вже майже забув тебе, І мені тепер не треба слів, Жовте листя під ногами Все скаже за мене! Я завжди пам`ятав, що так і було, Я завжди знав, що так і буде, - Речі ніколи не змінять себе! Яка тобі різниця куди я йшов? Яке тобі діло до того, що я робив? Я все рівно нічого не знайшов, Там де хотів добути зоряних скарбів... Ілюзія добробуту миттєво зникла, Як міраж у пустелі нездійсненних ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](13.06.13/10:06)
БУТИ МОДНО!!! Модно - бути чмом! Модно - бути гандоном! Модно - наєбати та кинути! Модно, гламурно, класно, Модно - бути схожим на півня! Модно - нікого не любити! Модно - модні туфлі обути! Модно - блядиною бути! Хочеш бути модним? - БУДЬ ЇМ! БУТИ МОДНО!!! Модно - бути модним наркоманом! Модно - називати шприц баяном! Модно - ковтати колеса! Модно, кайфово, круто, Модно - потім після цього всього Розповісти як тобі погано! Модно - своїм брудом забруднити Всіх та все навколо ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](13.06.13/10:06)
Біль-це стан твоєї душі? Зло палає у тобі? Війна не під силу тобі? А ти підведись,бийся,як я! Я буду першим,хто зробить це! Я буду першим,хто зупинить це! Я здатен на вбивство! Я здатен на війну! Я битимусь з вами один на один, Доки мені вистачить сил! І душа виривається з тіла, І коліна тремтять,бо сил вже нема. Я не зважаю на всі ці страждання, Я підводжусь та з вами б;юсь до кінця! Я збиваю кулаки у кров, Не чекаю доки ти вдариш підступно. Я не здамся і не здам своїх позицій ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](13.06.13/10:07)
Холодна батарея - я зігріюся тобою... Розірване скло, неба дах над головою... Не буде краще, буде гірше, гірше і гірше! Мені погано, а ти кажеш пити треба ще більше!!! Подивись на себе - ким ти був і що ти став?! Все навколо тебе саме так тому, Що ти своєчасно не подумав, Подумав, подумав, не згадав!!! Як можна, ну як так можна жити?! Невже не можна, невже не можна не пити??? Ти і сам, ти сам все чудово знаєш, Але себе, але себе ти вбиваєш, ВБИВАЄШ!!! Подивись на себе - ким ти був ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](13.06.13/10:08)
Мені зриває дах, біль у душі, темно в очах.. Зриває дах, біль у душі, темно в очах.. Зриває дах... Мені зриває дах, біль у душі, темно в очах!!! Зриває дах, Біль у душі, темно в очах!!! Зриває дах!!! Мене ковбасить, БЛЯ, це навіть не муки, Душа моя болить, я не можу спати, Це просто нестримно, Я втрачаю розум повільно та впевнено.. Невірно роблю все невірно, роблю все не так як ТРЕБА!!! ЧОМУ!??!!!?!??? Хто підскаже мені, чому я такий ІДІОТ??! Чому мені так погано?! Я вже зовсім ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](13.06.13/10:08)
Я мало сплю і погано засинаю, Прокинутися з ранку - гірше не буває! Згадати про те що було вчора ввечері - Абсолютно ніякого шансу нема, Зранку світить сонце та блакитне небо, Люди кажуть - добра погода, А як на мене, то найкраща погода - Саме тоді, коли на дворі непогода!! Я прокинувся і зрозумів що пропав! У свою поглянув душу там нічого нема! Там щось було, але так давно, - Не знаю що саме, не пам`ятаю... Відчуття таке неприємне! Відчуття таке неприємне! Його в собі тримаю, Мен ...
[Дальше]
->
Ronika [42113](20.06.13/10:20)
Объединение моей мечты. теперь я и ты. Это облако из огня растопило мои снега. То ли я не я, то ли ты - мечта. Я надеждой окутана и теперь дни я путаю. То ли без тебя жизнь моя пуста. Объединение моей мечты. Наедине теперь я и ты. Объединение моей мечты. Наедине теперь я и ты. Сколько мыслей не сказано. Сколько слов нам приказано навсегда забыть, только не любить. Так упрямо я спорила, что тебя отыщу сама. Это ли беда, но я тебя нашла. Объединение моей мечты. Наедине теперь ...
[Дальше]
->
вище_неба [252](21.06.13/11:14)
Війна, війна - скорботи стіна. Тіла, тіла збирає земля. Краплі чорної крові У материнській долоні - Це блискучі зірки генеральських погонів. Біду, біду, пекучу сльозу, Труну, труну, медаль за війну Та єдиного сина Понівечене тіло Повертає додому велика країна. Маленькі хлопчики так мріють битися на війні, У руки взяти справжній автомат. Дівчатка лагідні збирають квіточки повесні Та лялькових пестять немовлят. Війна, війна, мов келих вина. Тече ріка - ріка забуття. Розіп`яті герої Ходять небом повол ...
[Дальше]